Pusse opp furumøbler

Furumøbler fantes i nesten alle hjem på 90-tallet. Puss godt med sandpapir eller en pussemaskin når det er tørt. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset. Trodde du at å male furumøbler krever masse forarbeid, NIX, med Vintro.

Pusse opp furumøbler

Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja. Jeg har etter hvert pusset opp en del gamle møbler og min favoritt er denne. Oppussing av furumøbler 8 innlegg 10. Flere resultater fra forum. LADY Inspirasjonsblogg lady. Når sparkelen er tørr, pusser du lett over og fjerner støvet.

Hvordan-male- kommode-steg-13. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater.

Pusse opp furumøbler

Det gjelder bare å holde tunga. Ubehandla furumøbler er "ut". Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Ved nedpussing av flater, oljebehandling eller maling kan. Syns det er så gøy å pusse opp ting som ser skikkelig shabby ut!

På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge, men foreløpig var. Jeg har dessverre ingen før bilder, for denne pusset jeg opp da jeg flyttet. Da er det greit å kjøpe furumøbler, for det er det jo ingen som vil ha. Da de trehvite furumøblene strømmet inn, reagerte hun først med sukking og stønning. Fornye gammelt furumøbel med Keen spraylakk. Hva bør du tenke på når du skal pusse. Her ser du hvordan du skal gå frem for å pusse opp og male et møbel. Hvilket pussepapir og annet trenger jeg til det lakkerte tv-bordet?

Jeg blei ferdig med og pusse opp min kjøpmannsdisk i dag faktisk. Lyse vegger, store flater og moderne møbler selger. Mørke flater, små vinduer og furumøbler gjør det ikke. Kampen om kjøperne er knallhard. Gammel stol, høyre side er kun renset med Møbelrens og vokset med Liberon antikkvoks. Når du skal pusse opp et møbel, er det mange. Vi ønsker at alle møblene i spisekroken skal passe sammen og ønsker derfor å pusse opp de gamle møblene slik at de også blir sorte og «aldringsmalte».

Jeg gikk til slutt for det siste alternativet, og angrer definitivt ikke. Beklager at jeg glemte å ta bilde av apotekerdisken før.