Pepperkakehus mal stabbur

Fantes ingen mal, kun ett bilde av hvordan jeg ønsket det skulle se ut, så da måtte. Det strømmer inn med bilder av flotte pepperkakehus til NRK. Vi bruker å tegne og forme nye hus, slott, grisehu, stabbur etc hvert. Dette pepperkakehuset vil gjøre seg fint på bordet, og gi en fin julestemni. Det er ikke så vanskelig å lage pepperkakehus når du har en god oppskrift. Her får du både gode tips og maler til husene.

Pepperkakehus mal stabbur

Hva er det viktigste når man skal bake pepperkakehus ? Låve med stabbur og utedo til nissene laget av familien Hansen på Eik.

Alt fra tegning, mal -klipping, baking, utskjæring og pynting er selvgjort. Jeg har en mal i matpapir som jeg skjærer ut fra, men du kan også lage det på frihånd etter mål. Når vi lager pepperkakehus, prøver vi faktisk å gjøre det ENKELT med. Jeg har nettopp lagt ut link til mal på bloggen – og den ER enkel, selv. Vi skulle lage pepperkakehus i fjor også, men da blei det ikke noe av. Fant en mal på nettet, og jeg hadde egentlig ikke troa på at vi skulle få.

Fonten jeg har brukt heter Porcelain. Pepperkakehus mal stabbur Teksten glade jul, samt notestrimmelen bak motivet er fra. Noen som har en fin mal på pepperkakehus som de vil dele? I det der juleheftet til Tine er det oppskrift på et stabbur som er enkelt å lage.

Ikke bare har dere laget hus, men vi har fått inn stabbur, kirker, biler og garasjer laget i. Vi har fått inn bilder av mange flotte pepperkakehus. Her er en flott mal til et pepperkake- stabbur. Ifjor lagde eg eit stabbur som du kan sjå nederst på sida, og ikkje nok med at eg. Et litt skeivt pepperkakehus etterlignet vårt hus på Stjørdal. Vi er gira på å bygge et pepperkakehus som ikke har den kjedelige. Vi snakket på å bake pepperkakehuse, men er ikke så lett å finne maler til vegger og tak osv. Det gjør ihvertfall jeg, her har det blitt stabbur, bil, borg m. Båten hadde vi ikkje mal til, men mannen fiksa det på strak arm! Jeg har bestemt meg for å følge tradisjonene mine å lage stabbur ! Så i dag skal jeg prøve å få laget en mal.

Vi hadde en tradisjon med å lage huset vårt som pepperkakehus. Fikk tilsendt ett forslag fra ei dame om å heller lage stabbur enn hus eller slott. Line eigentlich in den Ohren, dass wir doch dieses Jahr wieder mal ein Lebkuchenhaus basteln könnten. Winter gereizt, als ich das erste mal so eines sah.

Schau mal, was wir gefunden haben. Er det noe som er JUL for meg er å lage pepperkakehus.