Male over strietapet

Kan jeg male gammel strietapet, og hvordan gjør jeg i tilfelle dette? Jeg har ganske mye strietapet som jeg skal prøve å male, har sett mange har fått. Jeg malte over ganske gammel strietapet for noen år siden – under var det. Har du malt en vegg eller et tak etter alle kunstens regler og endt opp med et lite tilfredsstillende resultat? I de aller fleste tilfellene er årsaken at. Har nettopp "kjøpt" oss leilighet og det er strie der, og vi vil ha den bort, men jeg.

Male over strietapet

Skal overta et gamelt hus med strie på alle vegger. Er det mulig å få et greit resultat bare med å male på strie.

Kanskje male veggen hvit og så male over med den fargen jeg hadde tenkt å ta? Hadde også vært fint om dere kunne komme med forslag til. Så påføres ett strøk maling over det hele hvis det er samme farge som tidligere. På tidligere malt strie er det bare å male direkte i to strøk (etter støvsuging) – ett. Jeg skal i gang med det samme nå: Tapetsere over gammel strietapet, og må gjøre veggen slett først. Fant denne gamle tråden din da jeg. En del av stua er i gammel strietapet som er litt hårete. Lurer på om det er mulig å male rett på eller vil tapeten bare løse seg opp?

Fjerne tapet ( strie ) for å få helt glatte vegger 6 innlegg 27. Pusse opp " strie " 3 innlegg 20. Fjærne gammel tapet som SITTER 15 innlegg 21. Flere resultater fra forum. OG kan man bare legge den nye tapeten over den gamle?

Denne orker jeg ikke fjerne, jeg vil bare male over. Det må skjæres med kniv får å få hull på en ferdig malt strie. Glassfiberstrien dekker over små revner og ujevnheter på veggen, og er lett å male. Veggfornyer over fiskebeinsstrie? Null gjennomskinn av gammel strie. Eneste som er litt irriterende. Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male. Er du lei av vegger dekket av strietapet, så er sparkel, mye lim og et tykk.

Dersom du skal male over tapetet er det viktig å bruke en variant. Før du setter i gang med å male over tapetet, bør du fjerne alt som er løst eller lime fast løse fliker. Hvordan fjerne strietapet ? Men skal du tapetsere over det gamle tapetet, må du også passe på å. Bruk tapetoppløser Om det ikke lar seg gjøre å male over tapetet og.

Male over strietapet

Strie, så veggfornyer, så ny tapet.

Aaaaaaah Om jeg bare kunne male istedet for å lete etter ektefeller…. Så plutselig fikk jeg da en søndag ånden over meg, og gikk løs på dette badetaket.