Lekedeig uten alun

Det er ganske dyrt for en boks med alun, men du har den leeeenge! Tilsett ca halvparten av vannet og. I barnehagen hvor minste jenten går, har de mye gøy med lekedeig. Og det er også der jeg har fått denne oppskriften. TEKSTER Thankful For Aktiviteter for barn i Berlin BRA BØKER Babyshower GIVEAWAY Gravide-mote UKENS BLOGG sykle uten støttehjul.

Lekedeig uten alun

Jeg måtte lage noe jeg aldri hadde laget før, nemlig lekedeig.

Jeg tok noen bilder ( uten ansikt, for sånn er det bare) sånn at dere kan se hvordan det ble. Jeg bare kasta litt hvetemel, salt, alun og kokende vann i en bolle og så blanda vi. Og i tilfelle hvor mye jeg kan ha oppi uten at det. Lager lekedeig med mel, alun, olje og vann om det er av betydning! En slags " lekedeig " som ungene elsker å leke med, lage ting, kjevle og forme.

Det gikk uansett fint uten, men måtte "kokes"- da klumpet den seg, ble EN "Play-Doh"klump.

Lekedeig uten alun

Fullstendige instruksjoner og. Plommesaft uten fiksfakseri. Trodde du at man trengte saftkoker og stor matlagingskunnskap for å lage saft fra bunnen av?

Mente å huske at det var alun i den, og at jeg hadde kjøpt det på apotek den gang – og etter litt leting, fant jeg jammen meg alun -boksen innerst. Den grønne med alun og den rosa uten. I dag har avd barlia laga lekedeig. Hvem er best å leke med og hvem holder seg lengst?

Jeg og minstemann har hatt fridag, og har endelig fått være ute uten regnklær. I går laget vi lekedeig, og den har vært i flittig bruk. Vann, olje og konditorfarge kokes opp, og røres sammen med mel, salt og alun. Jeg dro med meg min småsyke datter på apoteket for å kjøpe alun . Så dette er resultatet av vår første hjemmelagde lekedeig, og det ble en suksess. Gjør play dough seg selv uten alun. I det kreative hjørnet: Lekedeig – kreativebente. I helga laget ungene og jeg lekedeig 🙂 Syns den ekte er så dyr å. Lekedeig får fin farge (og god lukt, kan være både en fordel og en ulempe) med en pose KoolAid.

Lekedeig uten alun

Alun (kan kjøpes på apoteket). Shopping4net»Leker»Aktiviteter» Lekedeig »Play-Doh Doc McStuffins Doctor Kit. Fyldig balm-konsistens som absorberes lett uten å etterlate seg en fet hinne på. Provena Plus inneholder foruten alun også ett tillegg av vinbladsekstrakt.