Interiørblogg nordisk stil

Jeg heter Marianne de Bourg. Til daglig jobber hun med interiør i alle stiler og farger. Hjemme sverger Norske Interiørblogger-sjefen Ann Helen til en nøytral palett og. Siden jeg er i København denne helgen passer det fint å vise deg denne fine leiligheten. En klassisk Frederiksberg leilighet med høye paneler.

Interiørblogg nordisk stil

Hun var en av fem finalister i kategorien Årets Interiørblogg.

Hun har også variasjon i stil og uttrykk med en leken, uformell og uhøytidelig. Nordisk stil blir motsatsen til glamorøse hjem med voldsomt interiør og utsmykninger. Den er den blonde, lyse og litt forsiktige kusinen fra nord. Vi har merker som Hübsch, Søgne Home, Oohh, House Doctor m. Stilen min er skandinavisk og jeg har lagt min elsk på skandinavisk design.

Fargepaletten er i hovedsak hvit med innslag av svarte kontraster. Hos meg er stilen enkel, nordisk, og grafisk.

Interiørblogg nordisk stil

I og med at jeg jobber så mye med farger og ulike stiler i jobben, så trenger jeg en nøytral base. Hovedfokus på bloggen er interiør, men Elisabeth er hakket mer. Men jeg ønsker å vise frem mer enn bare min stil, for vi har alle våre. Muuto, Menu, Ferm Living, Design Letters m. Interiør nettbutikk som selger design til små og store!

INTERIØR -HIMMEL: Det finnes mye bra inspirasjon på Instagram. Selv beskriver hun stilen sin som lys, nordisk og enkel. Hva gjenspeiler din interiørstil ? En eklektisk stil hvor jeg mixer alt fra moderne, minimalistisk, orientalsk, nordisk, rustikt og vintage. Eneste kriteriet er at det skal. Posts about nordisk stil written by elisabethtangenjohansen. Ja på mandag tar vi over vårt nye hus i hjembygda vår. Gleder meg MAX på å komme meg ¨hjem¨, det skal bli så godt å slippe å planlegge så.

Det er så lekkert mot veggen vår i Nordisk Brunorange. Helstyling fra sist uke i, en av mine favoritter, nordisk stil. Inspirerende artikler om interiør og trender, enten det omfavner skandinavisk, retro, shabby chic eller klassisk stil.

Interiørblogg nordisk stil

Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør og jeg elsker den eklektiske stilen hvor man blander ting man er glad i som gjerne egentlig ikke passer. Vi merker en økende interesse for en typisk nordisk stil med fronter med trestruktur.

Stadig flere kunder tør også kombinere farger på kjøkkenet.