Incognito regulering erfaring

Jeg vurderer å ta incognito tannregulering siden jeg har ganske skjeve tenner og dette var beste. Noen som har erfaringer med dette? Innvendig tannregulering – noen erfaringer med dette? Usynlig tannregulering 11 innlegg 6. Tannregulering som voksen 17 innlegg 1. Flere resultater fra forum.

Incognito regulering erfaring

Jeg så en gammel bumpet post om akkurat dette med. Sånn ser systemet ut: incognito. Erfaringer rundt, Invisalign tannregulering ? Her er 9 fakta om tannregulering du bør lese før du velger klinikk. Jeg har for lenge siden bestilt meg inkognito tannregulering, dvs regulering på innsiden.

Tenkte å dele min erfaring med incognitoregulering. Invisalign er et veldig godt alternativ til regulering og i mange tilfeller. Ellers kan jeg jo skrive litt om mine erfaringer med Invisalign hittils.

Incognito regulering erfaring

INCOGNITO er det beste alternativet, det er regulering på baksiden av tennene. For en del voksne kan det føles rart å skulle sette på vanlig tannregulering.

Likevel er det mange som gjerne skulle rettet opp skjeve tenner. Vår kjeveortoped, Kristin Aanderud-Larsen, har lang erfaring og stor. Vi har lang erfaring med usynlig tannregulering for voksne både for. Her finnes det mange ulike produsenter og vi har bred erfaring ved behandling med slike skinner. Jeg fikk mulighet til å få regulering da jeg var mindre, men takket nei fordi jeg ikke brydde meg på den tiden. Incognito – usynlig regulering. Nå har jeg lyst til å gjøre noe med. Mariann har lang erfaring med tannregulering og estetiske tannbehandlinger, ønsker du å bestille en konsultasjon hos Odontia Dentalklinikken ved Mariann.

Kjeveortopeden har lang erfaring med ansiktets og tennenes anatomi, vekst og samspill. Bufret Lignende Kraften fra f. Oslo Private tannregulering har lang erfaring med usynlig tannregulering på. Vi tilbyr synlig og usynlig tannregulering for voksne, ungdom og barn. Undersøkelsen og behandlingen utføres av kjeveortopeder med mangeårig erfaring. Hvor mye den endelige kostnaden for tannregulering kommer på avgjøres av hvor mye som.

Under en kjeveortopedisk behandling, tannregulering, retter vi på tennene.

Incognito regulering erfaring

Vi har valgt dette, da våre erfaringer er at det er mer behagelig for. En ny og moderne klinikk for tannregulering i Oslo ved Ryen. Begge har mange års klinisk arbeidserfaring med tannregulering og kan tilby alle.

Uten å vite noe om huset, plassering, behov og regulering vil jeg si at prisen på et komplett.