Hvordan gjære hulkillister i skråtak

Skal til å liste badet med hulkillist. Badet har både rett og skråtak, og i den forbindelse har jeg søkt litt for å finne en løsning på hvordan bruke. Der det går fra vegg til skråtak (sett nedenfra og opp) må vi jo bruke diamantlist, men hva gjør vi ellers? Vet ikke hvordan jeg skal få det pent. Regner med det dreier seg om frykten for gjæring av hulkil.

Hvordan gjære hulkillister i skråtak

Man legger trig jigen mot veggen i hjørnet og. For å gjære et indre hjørne, hvilke vinkler må jeg sage høyre list i? Når jeg kommer hjem fra jobb skal jeg fortelle hvordan det skal gjøres. Dagens nøtt: Hulkillister i skråtak. Men mellom oss og et barnefritt soverom står det ca 20 meter med hulkil-lister som skal opp i skråtak med flere vinkler. Hadde nesten ferdig et hjørne med hulkillister i dag, men så fikk jeg somlet meg til å kappe 2 mm for mye.

Da var dagen over og rett hjem og. Gjæring av profilerte hulklister til taket krever stor nøyaktighet.

Hvordan gjære hulkillister i skråtak

For å få en fin overgang fra skråtak til rett tak, er takklosser en god løsning. Hei, hvilke type lister vil dere anbefale når jeg skal liste mellom knevegg, endevegg og skråtak, blir tre lister som møtes i hjørnet.

Noen som kan fortelle meg hvordan man får ting riktig ved bruk av profilerte. Hvordan gjære taklister riktig. HULKIL : Plasser lista på saga med samme side opp som når den henger på veggen. Den lista som festes på kneveggen kappes i vanlig 45 graders gjæring som ved et vanlig. Jeg og hadde utfordring med skråtak og hulkillister.

Mye av forståelsen ligger i det å forstå hvordan man skal legge lista på saga for at man skal få den riktig. Jeg kappet opp 2 lengder på 3,5 meter. Når man gjærer golvlister setter man veggflaten på listen mot det vertikale anlegget på sagen. Skråtaklist Hvitmalt Furu 15x45mm FA10. Men hvordan kan jeg regne ut f. Ved gjæring av profilerte hulkillister til taket kreves stor nøyaktighet. Taklist i skråtak, gjæret til med kile. Prinsippet for hvordan sette opp taklist er egentlig det samme som for fotlist. Hvis du har hulkil er de innmari vanskelig å holde styr på hvordan du skal.

Jeg har funnet ut hvordan jeg skal gjøre.

Hvordan gjære hulkillister i skråtak

Listverk forutsetter bruk av gjæring ved sammenfelling i hjørner.