Blogg no desenio

Fra i dag og frem til førstkommende torsdag har jeg fått en eksklusiv rabattkode til dere lesere, hvor dere får 25% rabatt på alle. Alle plakatene mine er bestilt fra Desenio. Men jeg klare å finne en viss glede og inspirasjon i bloggen din Kristina. Blogg » Posters fra Desenio.

Her om dagen fikk jeg disse fine posterne fra DESENIO i posten: « Lonely. Sophie Elise er en blogger og sanger fra Harstad.

Blogg no desenio

Mitt kommer fra Desenio, en nettside som selger alle mulige slags stilrene posters og. Mine plakater er fra Desenio, og de har ikke bare masse forskjellig utvalg. I tillegg til plakater, har Desenio også rammer i alle størrelser. Si din mening i dag og hjelp til med å bygge tillit online. Bruk koden CAROLINEBERGERIKSEN når du handler hos Desenio – den.

Det er vel kanskje ikke den karakteristikken bloggen bygger opp om? Men da jeg fikk forespørsel fra Desenio om å lage en bildevegg med. Bestilte disse fantastiske plakatene fra Desenio, de har så ufattelig mye kult! Syns det var utrolig vanskelig å velge hvilken stil jeg ville gå for. Idag fikk jeg endelig rammet inn de lekre plakatene mine fra Desenio og fy filleren som jeg elsker min ny «mote» vegg. Mye har skjedd siden den gang, og noen av bildene har jeg faktisk liggende. Bestill plakater og posters online på Desenio. Vi selger plakat, posters og kunstplakater i Norsk nettbutikk.

Vi har kunst som passer det skandinaviske og. Så har jeg fått til en superfin kampanje til dere blogglesere ! Denne dagen har jeg gledet meg til, for nå kan jeg endelig vise dere det ferdig resultatet av veggen på rommet mitt! Reklame: Rabattkode på Desenio posters. Jeg vet det er flere enn.

Det er en kjent sak her i huset at jeg ikke kan ha ansvaret for grønne planter, jeg tror jeg til og med. Buy popular wall art online at Desenio. Choose from lots of trendy posters with Scandinavian design. Fast delivery and high customer satisfaction. Følg bloggen på mail, og få alt det siste direkte i din e- post. Eiendomsmegler Krogsveen gir nå bort 2 gavekort til Desenio plakater og. HER, eller legg igjen en kommentar her på bloggen.

Vinn stilige plakater fra Desenio ! Dere har kanskje fått med dere at jeg har sett.